Bulancak Belediyesi’nden Bir İlk Daha: ‘ÇEK GÖNDER‏’

Bulancak Belediyesi’nden Bir İlk Daha: ‘ÇEK GÖNDER‏’

Yeni dönemde bir çok sosyal projeye imza atan Bulancak Belediyesi, her gün yeni bir çalışma yaparak vatandaşların huzuruna çıkıyor. Vatandaş-Belediye İşbirliği ile  yeni bir çalışma başlattı.

Bulancak Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından ÇEK GÖNDER uygulaması ile Bulancak’ın en güzel halini çeken vatandaşlar Facebook sayfası üzerinden  Belediyeye ulaştırıyor.

Belediye Başkanı Recep Yakar yaptığı açıklamada da “Sosyal Belediyecilik konusunda iddialıyız, vatandaşımızın belediyemizle irtibatının artması, irtibatının kopmaması, insan merkezli bir yönetim anlayışı istiyoruz. Bu noktada bilindiği üzere her gün sosyal medya sayfalarımızdan paylaşımlar yapılmaktadır. Biz bu paylaşımlarda kullandığımız fotoğrafların vatandaşlardan gelmesini istedik. Bu sayede bizim göremediğimiz, gözümüzden kaçan güzellikleri vatandaşlarımızın objektifinden görmüş olacağız.

Sizde Bulancak’ın en güzel, en farklı fotoğraflarını bu sayfanın mesaj bölümünden “Adınızı, Soyadınız ve Fotoğrafın Çekildiği Yeri” belirterek bize gönderin, bizde hazırladığımız görsellerde sizin adınızla paylaşalım.

İster cep telefonunuzdan, ister dijital fotoğraf makinanızdan Bulancak’ta güzel gördüğünüz, paylaşmaya değer bulduğunuz herhangi bir yere çekerek bize ulaştırabilirsiniz.

Bize gönderdiğiniz fotoğrafları özenle seçerek sizin adınıza Belediyemiz ve Başkanımızın Facebook ve İnstagram profillerinden “SİZDEN GELENLER” adıyla yayımlanacaktır.

Foto Gönderi Adresimiz : Bulancak Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü > www.facebook.com/bulancakbasin

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?