AKSU İDDİALI KONUŞTU

AKSU İDDİALI KONUŞTU

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile 2016 yılının ilk toplantısını yaptı. Aksu, 2015 yılını değerlendirip, 2016 hedeflerini masaya yatırdı. Aksu, hizmetlerin insan odaklı olduğunu, halkın görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Başkanlık makamında yapılan toplantıya ilgili başkan yardımcısı ve bağlı müdürler katıldı. Başkan Kerim Aksu, 2015 yılında tarihin en fazla asfalt çalışmasını yaptıklarını, önemli projeleri tamamladıklarına dikkat çekerek, 2016 yılında yine önemli projeleri hedeflediklerini ifade etti.

Başkan Aksu, konuşmasında şunları dile getirdi: “ Yeniyol, Tarihi Fındık Pazarı, Fatih Caddesi yenilendi. Cumhuriyet Meydanı (Keşap Durağı) projesinin temelini attık. 26 Evler çalışması başladı. 30 bin tonun üzerinde asfalt yol yaptık. Araç ve iş makinesi parkına yüzde 30 oranında yeni alım yaptık. AB Altyapı Hibe Projesi’nde önemli gelişme sağladık. 2016 da ilk aşamanın ihalesi planlanıyor. Çok önemli bir içme suyu ve baraj projesi üzerinde çalışıyoruz. 2016 yılında Gedikkaya Projesi, Kazancılar Yokuşu çalışmasına başlamayı planlıyoruz. Devam eden 26 Evler ve Cumhuriyet Meydanı ve Otopark Projemizi hizmete açacağız. İnönü Caddesini yenileyeceğiz.”

Belediye birimlerinde çalışma koşullarını iyileştirdiklerini ifade eden Başkan Kerim Aksu, çalışanların özlük haklarını her fırsatta yükseltmeye özen gösterdiklerini kaydetti. Başkan Aksu, yönetim anlayışlarının insan odaklı olduğuna vurgu yaparak; “ Başkan Yardımcılarımız, müdürlerimiz, tüm mesai arkadaşlarımız vatandaşın rahat etmesi için özveri ile hizmet üretmelidir. Bu şehirde yaşayanların mutlu olması, sorunlarının giderilmesi bizim öncelikli hedefimizdir. Tüm hizmetlerimiz insan odaklıdır. Yolları, kaldırımları araçlar için değil insanlar için yapıyoruz. Hedeflerimizi birlikte yakalayacağız. Özveri ile çalışan arkadaşlarıma, başkan yardımcılarımıza, müdürlerimize, bize görüş ve önerilerle katkı sağlayan vatandaşlarımıza, sivil toplum kuruluşlarına, kurumlarımızın temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantıya katılan Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya rapor sundular.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?