2019 Damatlık Modelleri Ve Fiyatları

2019 Damatlık Modelleri Ve Fiyatları

2019 damatlık modellerinde her yıl olduğu gibi siyah renk hakimiyetini sürdürmektedir. Sİyah rengin dışında farklı renkler ile de kombin yapmak mümkün hale gelmiştir. Özellikle düğün ve organizasyon konseptine göre damatlık modellerinde renk seçenekleri de damatlara sunulmuştur. Siyahın göz doldurduğu modeller arasında lacivert, beyaz ve bordo damatlık modellerini de bulmak mümkündür.

Damatlık modellerinde renk değişimi söz konusu oldukça aksesuarlar da bu renklere göre şekillenmektedir. Özellikle papyon, yelek ve kuşak modelleri damatlıklarda farklı şekilde yer almaktadır. 2019 yılının damatlık modellerine bakıldığında genellikle papyonların daha fazla kullanıldığı görülür. Daha önceleri kravatlı damatlıklar trend halindeyken şimdilerde papyonlu damatlıklar tercih edilmektedir.

DAMATLIKLARDA PAPYON KULLANIMI

Damatlıklarda papyon kullanımı giderek artan bir trend haline dönüşmüştür. Özellikle son trendlerin papyonlu modellerden oluşması damatlar için papyonlu damatlıkları ilk tercih yapmıştır. Papyon kullanımı genellikle damatlıkta tercih edilen takım rengine göre belirlenir. Bu sebeple, papyon renklerinin 2 seçeneği bulunur. İlk seçenek damatlık rengi ile aynı olması ikinci seçenek de siyah renk olmasıdır. Bu renklerin dışında farklı bir renk papyonlarda kullanılmaz.

Papyon kullanımının renk açısından doğru olması genellikle damatlık rengiyle aynı olmasına bağlıdır. Yani damatlık kumaşı ve rengi hangi çeşit ise papyon rengi de o çeşitten yapılmalıdır. Böylece damatlıkların bütününde güzel ve hoş bir uyum yakalamak mümkün hale gelmektedir.

TREND DAMATLIK SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Damatlık modelleri seçilirken mutlaka mevsimsel özellikler dikkate alınmalıdır.

-Kumaş ve renk yapısı mevsime uygun olmalıdır.

-Düğünün türüne ve organizasyonun durumuna göre damatlık modeli belirlenmelidir.

-Mutlaka ten rengine uyumlu bir damatlık tercih edilmelidir.

-Düğün ve kutlama organizasyonu yoğun geçeceği için damatlığın kumaş türünün kaliteli olması gerekir. Aksi halde terleme sorununa neden olabilir ki bu durum damatları düğün boyunca rahatsız edecektir.

-Trend modeller seçmeye özen göstermektense tarzınıza uygun modelleri kullanmaya çalışın.

-Düğün konsepti ve rengi ile uyumlu olmasına özen gösterin.

-Trend damatlık modellerinde kalıplar çok önemlidir. Mutlaka vücut yapınıza uygun damatlık modellerini seçmeye çalışın.

2019 YELEKLİ DAMATLIK MODELLERİ

2019 yılı damatlık modellerinde papyonlarda olduğu gibi yelekler de ön plana çıkmaktadır. Pek çok erkeğin seçimi de yelekli damatlık modellerinden yana olmaktadır. Çünkü yelekli damatlık modelleri erkeklerin vücudunu tam olarak sardığı için daha fit bir görüntü sunmaktadır. Ayrıca, düğün boyunca yelekler sayesinde damatlar ceketlerini çıkartarak, yelek ile kalabilmektedir.

Damatlıklarda trend parçaların oluşması seçimlerin hangi model üzerine yoğunlaştığı ile ilgilidir. Damatlar genellikle yelekli damatlık modellerini tercih etmektedir. Yine yelekli modellerde siyah başta olmak üzere farklı renk seçeneklerini bulmak da mümkündür. Özellikle, siyah ve beyaz uyumu yelekli damatlık modellerinde daha fazla kullanılmaya çalışılmıştır. Yelekli damatlık modellerinde uyum ve kombin çok önemlidir. Bu sebeple damatlık modeline uygun renk ve modelde yelekler oluşturulmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?