2021 MART AYLIK MUTAT TOPLANTI

2021 MART AYLIK MUTAT TOPLANTI

Alucra Müftülüğü Personel Toplantısı Yapıldı

Alucra ilçe müftülüğü 2021 Yılı Aylık Mutat Mart Ayı personel toplantısı İlçe Müftüsü Yahya BALCI başkanlığında Maske-Mesafe kuralına uygun olarak Merkez Büyük Camiide gerçekleştirildi.Başkanlığımız tarafından duyurulması gereken konular personelimize tebliğ edildi..

Personel toplatısının son bölümünde Diyanet İşleri Başkanlığı’nın  “Gençliğe Değer” projesi kapsamında Başkanlığı Sosyal Ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı İdris YAVUZYİĞİT Hocamızın, Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazım ELMAS Hocamızın ve Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dr.Öğretim Üyesi Levent YAYCI Hocamızın Eğitim videoları personelimize Video-Sunum Şeklinde görsel olarak izletildi.

Ayrıca toplantı sonrasında Emekliliğe ayrılan Pirili Köyü İmam Hatibi Mehmet Taşkın hocamıza ve Naklen Ünye ilçe Müftülüğüne tayin olan Müftlüğümüz VHKİ’si Cevahir Koç Hocamıza ilçe Müftümüz Yahya BALCI hocamız tarafından bu zamana kadar yaptıkları hizmetler vesilesiyle kendilerine plaket takdim edildi.

Haber : Yavuz Kayacık

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?