Son 3 karşılaşmasında sıfır çeken ve hayal kırıklığı yataran  Giresunspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Samsunspor karşılaşmasına dönüm gözü ile bakıyor. Teknik adam Hakan Keleş, kalan 8 karşılaşmayı final olarak gördüklerini ifade etti.

TFF 1. Ligin lideri Giresunspor, Cumartesi akşamı deplasmanda Yılport Samsunspor ile oynayacağı karşılaşmaya hazırlanıyor.

Üst üste aldığı üç yenilgiyle kredilerini tamamen tüketen Yeşil-beyazlılar, Samsunspor deplasmanından puan ya da puanlar çıkararak çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş: “Maalesef bütün kredilerimizi tükettik. Bizim için kalan maçın sekizi de final ve bunların ilkini hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile oynayacağız. Oradan iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz” dedi.

Oynadığı son üç karşılaşmada puan alma başarısı gösteremeyen GZT Giresunspor’da teknik adam Hakan Keleş, kalan sekiz maça da final gözüyle baktıklarını ifade etti.

Royal Hastanesi Bandırmaspor ile oynadıkları karşılaşmada hesapta olmayan bir sonuçla sahadan ayrıldıklarını ifade eden tecrübeli teknik adam; “Bu karşılaşmayı kazanarak çıkışa geçmek istiyorduk ama olmadı. Royal Hastanesi Bandırmaspor maçında iyi oynadığımızı düşünüyoruz. Talihsiz bir gol yedik ancak buna karşılık veremedik. Tüm riskleri aldık ama başaramadık. Çok üzüntülüyüz” şeklinde konuştu.

Keleş “Bandırmaspor’u tebrik ederim. İddiası olmamasına rağmen bayağı dirençlilerdi. Bizim bir kredimiz vardı. Maalesef bütün kredilerimizi tükettik. Bizim için kalan maçın sekizi de final. Bu final maçlarından ilkini hafta sonu deplasmanda Samsunspor ile oynayacağız. Lig bundan sonra bizim için inşallah yeniden başlayacak Biz Giresunspor camiasının ve Giresun şehrinin 40 yılı aşkın süredir özlem duyduğu Süper Lig hasretine son vermek istiyoruz. Bu çocuklara sahip çıkalım. Bu takım bugün lider ve bu oyuncularla buralara kadar geldi. Maalesef futbolda bunlar var ama kenetlenmek zorundayız. Bu sıkıntılı günlerin üstesinden gelebilmemiz için oyuncularımıza destek olmalı, onlara moral vermeliyiz” şeklinde konuştu.

” İNANCIMIZ DEVAM EDİYOR”

GZT Giresunspor’da, kulüp yönetim kurulu üyesi Ercan Ayhan, ligde kalan 8 maçlarından da en iyi sonuçlar alarak Süper Lig’e yükseleceklerine inandıklarını söyledi.

Ayhan, Giresun halkının 44 yıllık Süper Lig hayalini gerçeğe dönüştürme adına yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular olarak büyük mücadele verdiklerini belirtti.

Son 3 haftada alınan mağlubiyetlerin camiayı karamsarlığa sevk etmemesini isteyen Ayhan, Giresunspor’un kötü süreci en kısa zamanda atlatacağını ifade etti.Ayhan, Süper Lig’e yükseleceklerine inandıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: “Geçtiğimiz haftalarda 12 maç üst üste kazanarak seri yakalamıştık. Kalan 8 maçta da aynı performansı sergileyebiliriz. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Biz yönetim, teknik heyet ve oyuncularımız olarak kenetlendik. Giresun halkını da verdiğimiz mücadelede daha fazla yanımızda görmek istiyoruz. Bu yolun sonu Süper Lig’e çıkıyor. Giresunspor, kentin 44 yıllık bir üst lige yükselme hayalini sezon sonunda gerçeğe dönüştürecek.”

İLKLER YAŞANDI

Giresunspor bu sezon ilk kez üst üste üç maç kaybetti. Yeşil-beyazlılar, sezona Balıkesirspor mağlubiyetiyle başlamış ve sekizinci haftada Ümraniyespor ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçtan sonra muhteşem bir çıkış yakalayarak 16 maç üst üste kaybetmemişti. Giresunspor, Altay ve deplasmandaki Ümraniyespor maçının ardından iç sahada Royal Hastanesi Bandırmaspor’a da yenilerek bu sezon ilk kez üst üste üç maç birden kaybetmiş oldu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?