Giresun Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GİSİAD) Başkanı İnşaat Mühendisi Aykut Gezmiş, Giresun’u her alanda geliştirecek projelerini açıklayarak “Giresunspor’umuz 44 yıllık hayalini gerçekleştirerek Süper Lig’e çıktı, şehir olarak da vites büyüterek, Süper Lig’e çıkmanın vakti geldi” dedi.

“6 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI SUNAR,

GÖÇÜ TERSİNE ÇEVİRİRİZ”

Başkan Gezmiş projelerini; Ada’ya teleferik, 5 yıldızlı otel, dev bir avm, kompleks bir yat limanı ve özel üniversite olarak sıralayarak “Göç veren değil, göç alan bir il olmak için bir an önce harekete geçmeliyiz. Kendimize inanırsak, Giresun’un kaderini ve kederini değiştirecek bu projeleri hayata geçirir, şehir olarak da Süper Lig’e çıkmayı başarırırız. En az 6 bin kişiye iş imkanı sağlayabilecek bu projeleri hayata geçirmek için bir an önce el ele vermeliyiz” ifadelerini kullandı.

“İNANIR, POZİTİF DÜŞÜNÜRSEK BAŞARIRIZ “

GİSİAD Başkanı Aykut Gezmiş, öncelikle siyasi alanda  ve bürokraside görev yapanlara ve tüm Giresunlu’lara seslenerek de; “Yeterki inanalım. Pozitif düşünür ve gerçekten istersek emin olun ki başarırız” çağrısında bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Mobil Sürüme Geç