Öztek: “Ekonomi Ve Terör Sorunu Büyüyor”

Öztek: “Ekonomi Ve Terör Sorunu Büyüyor”

Şehit sayısındaki artış SP’de tepkiye neden oluyor.

Saadet Partisi “14. Bölge Giresun, Ordu ve Trabzon Hamle Toplantısı” dün Giresun’da yapıldı.

Toplantıya Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek, Giresun, Trabzon ve Ordu il başkanları ile genel merkez yetkilileri ve partiler katıldı.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Latif Öztek, yaptığı konuşmada, bölge toplantıları kapsamında 27 bölgenin oluşturulduğunu ve bu toplantılarda bir ayık teşkilat çalışmalarının değerlendirildiğini söyledi.

Öztek, toplantılar sonucunda teşkilat çalışmalarının daha verimli hale getirilmesini hedeflediklerini kaydetti.

Genel başkan yardımcısı Öztek, Türkiye’nin ana iki önemli sorunun birinin terör, diğerinin de ekonomi olduğuna işaret etti.

Terörle mücadeleyi desteklediklerini aktaran Öztek,”Terör olayları hız kesmeden devam ediyor. Saadet Partisi olarak terör olaylarını kınıyoruz, lanetliyoruz. Toplum huzursuz. Hergün şehit haberleri geliyor. dileğimiz biran önce terör olayları sonlandırılır” dedi.

Türkiye’de işsizliğin hergeöçen gün büyüdüğünü aktaran öztek, bugün 3 milyon insanın işsiz olduğunu kaydetti.

2015 yılı sonunda Türkiye’nin toplam borcunun 571 milyar dolara ulaştığına işaret eden Öztek,”Bunun 398 milyar doları dış borç. 173 milyar doları da iç borçtur. 2015 yılında kamunun brüt toplam borcu 772.1 milyar liradır. Bu borç 2002 yılında 257 milyar lira idi. çok hızlı bir artışın olduğu dikkati çekmektedir” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?