Akşener saat 13.00’de Atapark’ta..

Akşener saat 13.00’de Atapark’ta..

Şu an ne bir il başkanı,ne bir milletvekili ,ne belediye başkanı ne de parti lideri ama alanlarda Akşener şov sürüyor..Türk siyaseti yeni bir lider ile daha tanışıyor..MHP’nin son 40 yılına damga vuran isimlerin nerdeyse tamamına yakını ,daha kurultay olmadan Akşener etrafında toplandı.

MHP Genel Başkan adaylarından Meral Akşener,bugün Giresun’a geliyor..Akşener saat 10.00’da basın toplantısı düzenledikten sonra saat 13.00’de Atapark’ta  partililer ile sohbet edecek..

 

“A” TAKIMI ÇALIŞIYOR

Bu arada partinin marka isimleri Akşener etrafında kenetlendi.Dün gazetemizi ziyaret eden MHP’nin kurmayları Akşener ile tek başına iktidara  geleceklerini öne sürdüler

KİMLER VAR?

Ziyarete;il eski Başkanlarından Şakir Aliustaoğlu, MHP Giresun eski Milletvekili Murat Özkan,Espiye belediye Başkanı İbrahim Önal, Genel Merkez idarecilerinden Bilici,Milletvekili adayı Savaş Yaman,İl eski Başkanlarından Ozan Köymen,Merkez İlçe Başkan adayı Ertuğrul Tığlı,Ömer Karaman,yazarımız Murat Kılınç,Mustafa Aslan,Yazarımız Necmi Kaya ,Müjdat Karaman ve Şaban Durmuş ile Afşin Aliustaoğlu katıldı.

KİM NE DEDİ:

ÖZKAN:Sayın Akşener’in bu 38.il ziyaretidir.Bu ziyaret edilen illerde halk sayın Akşener’e büyük teveccüh gösteriyor.Halk kararını vermiştir.Ben bugün saat 13.00’de tüm Giresunluları Atapark’a davet ediyorum.

İBRAHİM ÖNAL:

Anadolu topraklarında yeniden  yeşeren umutlar kasırgaya dönüşmüştür.MHP Akşener ile tek başına iktidarı görecektir..Sonuna kadar Meral hanımın yanındayız..Halkımızı mitinge davet ediyoruz.

ŞAKİR ALİUSTAOĞLU:

Değişim Şarttır.Ülkücü hareket için sayın Akşener bir fırsattır.Zaten halk kendisini kabullenmiştir.Biz de yanındayız.

Murat KILINÇ:

1919’da Atatürk önce Samsun’a çıkarak Samsun,Havza ,Amasya ve Erzurum kongreleriyle önce TBMM’de görev alacak parlementerleri belirleyip sonra parlementer sistemi yerleştirdi.Yani istiklal savaşını halka dayandırdı.Ülkemizde lider sultası vardır.Sayın Akşener de Atatürk gibi önce anadoluyu karış karış gezerek halk ile siyaset yapma anlayışını ortaya koymuştur.Artık millete dayalı siyaset dönemi başlıyor..Sayın Akşener bu açıdan son derece önemli bir isimdir.

ALİ BİLİCİ:

Akşener hareketinin partiyi iktidara taşıyacağı artık görülmüştür.Bu bir taban hareketidir.Tüm Giresunluları mitinge davet ediyorum

MUSTAFA ASLAN:

Türkiye’de sıkışmış olan politikanın kabuğu Akşener ile kırılacaktır.Türkiye Akşener ile refaha kavuşacaktır.Buna tüm kalbimle inanıyorum

OZAN KÖYMEN:

İktidar meşalesini hep birlikte yakmaya talibiz.Bunun için kurultay önemlidir.Sayın Akşener liderliğinde bu parti şaha kalkacaktır

ÖMER KARAMAN:

MHP adım adım iktidara yürüyor.Akşener ismini halk kabullenmiştir..Halkı mitinge davet ediyoruz.

ERTUĞRUL TIĞLI:

Anadolu’nun bağrından çıkan Akşener hareketi ile tüm Türkiye’de yeniden ahlak ve hukuk tesis edilecektir.Bu hareketin ülkücü irade ile birlikte bir halk hareketi olduğunu düşünüyorum.Tüm halkımızı mitinge ve Akşener’e destek vermeye çağırıyoruz.

NECMİ KAYA:

Değişimi iktidar olmak için istiyoruz.Akşener isminin toplumun her katmanında karşılığı vardır.Artık bu nettir.Sürecin kardeşlik hukuku içinde geçmesini arzuluyoruz.

ŞABAN DURMUŞ:

MHP sayın Akşener ile ivme kazanmıştır..Tek başına iktidara yürümektedir.Sonuna kadar kendisinin yanındayız.

ARİF AFŞİN ALİUSTAOĞLU:

15 yıldır değişimin gerekli olduğunu söyledim ve söylüyorum..Ülkücü idealler uğruna değişim mutlaka gerçekleşecektir.

Bunu bir dörtlükle izah etmek isterim

 

Tohum saç bitmezse toprak utansın

Hedefe varmayan mızrak utansın

Hey gidi küheylan koşmana bak sen

Çatlarsan doğuran kısrak utansın

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?