Şehidimize Son Görev

Şehidimize Son Görev

Tirebolu nüfusuna kayıtlı 38 yaşındaki Bomba İmha Uzmanı Polis Memuru Murat Mimiroğlu, dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Kilis’te şehit düşen Polis Memuru Murat Mimiroğlu dün Tirebolu’da toprağa verildi

Törene binlerce kişi katılırken,terör örgütü pkk kınandı

VALİ ZİYARET ETTİ

Kilis’e Suriye topraklarından atılan roketlerin birinin imhası sırasında şehit olan ilimiz Tirebolu nüfusuna kayıtlı 38 yaşındaki Bomba İmha Uzmanı Polis Memuru Murat Mimiroğlu’nun Giresun Merkez Hacı Hüseyin Mahallesinde oturan anne-babasını ziyaret eden Vali Karahan, Devlet olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade ederek, şehidimizin babası Mustafa Mimiroğlu’nun acısını paylaştı.

Kilis’te Bomba İmha Uzmanı olarak görev yapan evli ve 2 yaşında bir kız çocuğu babası Polis Memuru Murat Mimiroğlu, 2 Ekim Pazar günü saat 15:35 sıralarında Suriye tarafından atılan patlayıcılardan birinin Kilis ilimizde Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi arkasında bulunan Efe Mehmet Çiftliği yanında boş araziye düşmesi üzerine, Kilis il Emniyet Müdürlüğüne bağlı bomba imha ekibi ve Jandarma personelinin olay yerinde saat 18:50 sıralarında kontrollü patlatma yapıldığı sırada meydana gelen patlama sonucu yaralanmış, Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Havayolu ile 3 Ekim Pazartesi günü Gaziantep’ten Ordu-Giresun Havalimanına getirilen Şehidimiz için karşılama töreni düzenlendi.

Şehidimiz; Tirebolu Merkez Camiinde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı ve liman sahasında düzenlenen törenin ardından, Demircili Köyü aile kabristanlığında toprağa verildi.

Şehidin ailesine gerçekleştirilen taziye ziyaretine; Vali Hasan Karahan, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, İl Jandarma Komutanı Jan. Albay Ali İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’te katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?