Bu Nadide İnsanları Alkışlıyoruz

Bu Nadide İnsanları Alkışlıyoruz

11 Yıldır Yatağa Bağımlı Ve Beyin Tümörlü Teyze Heyet Raporuna Kavuştu.Başkan Acar,Deniz,Uzun,Özbayram ve Başhekim Öztürk’ün ,2 haftadır yaşlı teyze için verdiği mücadele tam not alırken,adeta” İnsanlık ölmemiş “dedirtiyor

Giresun Deniz Yıldızı Derneği, 79 yaşındaki teyzeyi Dereli İlçesinin köyünde ziyaret ederek tedavi edilebilmesi ve kişisel bakım ile ihtiyaçlarının giderilebilmesi amacıyla heyet raporu çalışmalarını başlattı.

On bir yıldır yatağa bağımlı olup ve beyin tümörlü olan Zeynep Teyze önce Giresun Deniz Yıldızı Derneği gönüllüleri Mehmet Uzun, Suna Özbayram, Sadık Murat Teker, Kamil Ataş, muhtar Murat Ayhan ile birlikte köyünde ziyaret edildi. Sonra yetkililer ile iletişim kuruldu. Daha sonra da ambulans temin edilerek köyünden alınarak Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesine getirildi.  Hastanede başhekim Dr.Tuncer Öztürk’ün sıcak ilgisiyle karşılanan Zeynep Teyze’nin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.   On bir yıldır yatağa bağımlı ve beyin tümörlü olarak heyete giren teyze heyet raporunu aldı.

Başkan Emine Acar, “Yaklaşık bir aylık çalışma ile birlikte 11 yıldır yatağa bağlı olarak yaşamaya çalışan Zeynep Teyzemizin kişisel bakım ve ihtiyaçlarının daha iyi derecede karşılanabilmesi amacıyla heyet raporu alarak bakım konusunda yardımcı olmaya çalışacağız. Daha iyi şartlarda yaşayabilmesi için bakım konusunda yardımcı oluruz. Süreç dahilinde yaklaşık iki saat gibi bir yolculuk ile teyzeyi köyündeki evinde ziyaret eden Mehmet Uzun, Suna Özbayram, Sadık Murat Teker ve köyde çalışmanın rehberliğini yapan muhtar Murat Ayhan, dernek başkanı Kamil Ataş ile hastane sürecinde ilgi ve rehberliğini esirgemeyen başhekim Dr.Tuncer Öztürk ile ambulans başhekimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?