Tatilde Dahi Çalışan Vali

Tatilde Dahi Çalışan Vali

İlimiz Valisi Karahan’ın hafta sonları izin yapmak yerine, ilin geleceği için gece gündüz gayret göstermesi dikkat çekiyor.İlimizdeki yerli bürokratların ,Vali Karahan’ı örnek alması bekleniyor.

Kale Camiinde incelemelerde bulunan Vali Karahan, Mimari değeri yüksek bir yapı olan ve iki kitabesi bulunan tarihi caminin restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Daha sonra Giresun Üniversitesi rektörlük binasını da ziyaret eden Vali Karahan, Giresun Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Nazım Elmas ile Giresun Üniversitesi Karadeniz Stratejik Araştırma ve Uygulama Merkezi (KARASAM) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abbas Karaağaçlı ile bir süre sohbet etti.

Ardından Zeytinlik Mahallesine giden Vali Karahan, tarihi Zeytinlik Evlerinde de incelemelerde bulunarak restorasyon ve yenileme çalışmaları hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Son olarak Halk Eğitim Merkezini de ziyaret eden Vali Karahan, Halk Eğitim Merkezindeki sınıfları gezerek  kursiyerlerin çalışmalarını ilgiyle izledi. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Vali Karahan, kursiyerlere çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Karahan’ın inceleme ve ziyaretlerine İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk’de katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?