Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, Giresunlular’ı tribünlerde görmek istediklerini söyleyerek; “Alacağımız sonuçla ve ortaya koyacağımız oyunla onları mahcup etmeyeceğiz” dedi. Çaykur Rizespor ile oynanacak olan karşılaşmayı Erkan Özdamar yönetecek. Zorlu 90 dakikanın başlama saati ise 13.30

Giresunspor Teknik patronu Hakan Keleş; “Lig genelinde taraftar ortalaması bayağı düştü. Pandemi nedeniyle maça gelecek taraftarlardan bazı şartlar isteniyor. Takımın başarısı ile taraftarımızın stadı dolduracağına inanıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayacaklarını düşünüyorum. Biz de onları mahcup etmemek adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

AĞIRLAMA

GZT Giresunspor’da basın sözcüsü Halil İbrahim Önal, Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Giresunspor olarak ligde Karadeniz’i temsil ettiklerini belirterek, “Centilmenlik çerçevesinde mücadele edeceğiz. Cumartesi günü de komşumuz olan Rizespor’u en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

GZT Giresunspor Basın Sözcüsü Halil İbrahim Önal, cumartesi günü Çaykur Rizespor ile 6 puan değerinde bir mücadeleye çıkacaklarını söyledi. Ligin ilk dört maçında puan alamadıklarını ancak oynadıkları son 4 maçtan beş puan çıkardıklarını aktaran Önal, “Ancak bu yeterli değil. Bu puan ortalamasını yükseltmemiz gerekiyor. Alt sıralardan yukarılara doğru çıkmak zorundayız. Bu haftaki rakibimiz Çaykur Rizespor ise son sırada ve çıkış arayan bir takım. Onlarla oynayacağımız maç 6 puan değerinde olacak. Seyircimizin önünde kazanmak istiyoruz. İç sahada artık puan kaybetmeden yolumuza ilerlemeliyiz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

PLAN

Giresunspor’un teknik adamı Hakan Keleş, Çaykur Rizespor’u devirmenin planını belirledi.Milli arada Çaykur Rizespor’un oynadığı lig maçlarının tamamını izleyerek rakibin zayıf yönlerini tespit eden genç hoca, Yukatel Kayserispor maçında olduğu gibi çok sayıda pozisyona girmek istiyor. 8 haftanın en çok gol yiyen ekibi karşısında galip gelmekten başka bir şey düşünmeyen Hakan Hoca, oyuncularına sık sık rakibin artı ve eksilerini anlattı.

KADRO

Giresunspor’da teknik adam Hakan Keleş, bu sezon ilk kez üst üste aynı kadroyla takımını sahaya sürmesi bekleniyor.

Göztepe deplasmanında tek golle kazanarak ligdeki ilk galibiyetini elde eden Yeşil-beyazlılarda teknik patron Keleş’in kazanan kadroyu bozmayacağı sanılıyor

6 HAFTADIR KAYIPLARDA

Temsilcimiz Giresunspor’a konuk olacak olan Çaykur Rizespor ligde oynadığı son altı maçında hanesine puan yazdırmayı başaramadı.

Çaykur Rizespor ligde oynadığı son altı maçtan puansız ayrıldı. Şu an Süper Lig’de yer alan takımlar arasında aynı sezonda daha uzun bir mağlubiyet serisi yaşayan son ekip Kasımpaşa (Ağustos-Ekim 2010 arasında 8 maç). Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Rizespor, ligdeki ilk ve tek puanını iç sahada Karagümrük karşısında elde etmişti.

ÜCRETSİZ!

Giresunspor’da Çaykur Rizespor maçına büyük önem veriliyor. Çotanaklar bu karşılaşmayı daha önceki iç saha maçlarına göre daha coşkulu bir tribün desteğini arkasına alarak oynamak istiyor. B doğrultuda Vali Enver Ünlü, Rektör Yılmaz Can ve kulüp yönetiminin aldığı ortak kararla, Giresun Üniversitesi öğrencilerinin maça ücretsiz girmesi sağlanacak. Passolig Maç bileti yüklemeleri Atatürk Parkındaki Passolig gişesinden yapılacak. Passolig kartı olanların öğrenci kimlik kartlarını göstererek kartlarına bedava bilet yükletebilecekleri kaydedildi.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?